Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιεί η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών. Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Ομόνοια και αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Πορεία διαμαρτυρίας προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιεί η Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών.
Η πορεία ξεκίνησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Ομόνοια και αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το υπουργείο Εργασίας.
Οι διαδηλωτές διεκδικούν να μη θιγούν τα προνοιακά επιδόματα τυφλότητας, να συνεχίσουν να χορηγούνται με τις ίδιες προϋποθέσεις και να μην τεθούν εισοδηματικά κριτήρια στη χορήγησή τους, δεδομένου ότι καλύπτουν πρόσθετες ανάγκες της αναπηρίας και όχι στενά βιοποριστικές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.