Αθηναίος διαιτητής, και συγκεκριμένα ο Τάσος Παπαπέτρου, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο Σπύρος Σελίμος του Συνεδέσμου Λακωνίας θα «σφυρίξει» το ματς του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Αθηναίος διαιτητής, και συγκεκριμένα ο Τάσος Παπαπέτρου, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.
Παράλληλα, ο Σπύρος Σελίμος του Συνεδέσμου Λακωνίας θα «σφυρίξει» το ματς του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την Αθήνα θα βρίσκεται στο Καυτανζόγλειο, για την αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό και ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από τη Θεσσαλονίκη θα διευθύνει το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 24ης αγωνιστικής:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.