Στο Αλεξάνδρειο το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών
Η Θεσσαλονίκη και το ιστορικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα αποτελέσει την έδρα διεξαγωγής του εφετινού φάιναλ-4 στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου. Η διοργάνωση επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο ύστερα από 15 χρόνια, αφού τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2002. Στο φάιναλ-4 θα συμμετάσχουν οι ΑΟΠ Κηφισιάς, Ορεστιάδα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ όπως ακριβώς στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών, οι αγώνες θα διεξαχθούν με συνθήκες «ειδικής διαχείρισης».
Η Θεσσαλονίκη και το ιστορικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο θα αποτελέσει την έδρα διεξαγωγής του εφετινού φάιναλ-4 στο Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.
Η διοργάνωση επιστρέφει στο συγκεκριμένο γήπεδο ύστερα από 15 χρόνια, αφού τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2002.
Στο φάιναλ-4 θα συμμετάσχουν οι ΑΟΠ Κηφισιάς, Ορεστιάδα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ όπως ακριβώς στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών, οι αγώνες θα διεξαχθούν με συνθήκες «ειδικής διαχείρισης». Το πρόγραμμα:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ατρόμητος και Κηφισιά έπαιξαν για τη νίκη, όμως με την ισοπαλία κράτησαν την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, με δέκα οι φιλοξενούμενοι από το 85’
Το Madison Square Garden και η ιστορική «δίψα» των Νικς αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τον Greek Freak, σε ένα καλοκαίρι που προμηνύεται καθοριστικό για το μέλλον του