Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Στην Κούβα θα μεταβεί ο Αλ.Τσίπρας για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο
Για την Κούβα αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί, μαζί με ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, σε εκδήλωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.
Για την Κούβα αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να παραστεί, μαζί με ηγέτες κρατών από όλο τον κόσμο, σε εκδήλωση προς τιμήν του Φιντέλ Κάστρο.
Η εκδήλωση (ή «δημόσια λαϊκή συγκέντρωση», όπως ονομάζεται από τις κουβανικές αρχές) θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Επανάστασης στην Αβάνα.
Όπως έγινε γνωστό από κυβερνητικές πηγές, το αυριανό πρόγραμμα του πρωθυπουργού (συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήσεις με τους κ.κ. Μοσκοβισί και Κερέ) θα τηρηθεί κανονικά.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιστρέψει στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αμπου Ντάμπι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας