Με «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Ιρτίς Πάβλονταρ, ολοκλήρωσε η Αστάνα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του Καζακστάν. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, η οποία είχε εξασφαλίσει πριν λίγες ημέρες τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της, συγκέντρωσε μετά το πέρας της Β΄ φάσης της διοργάνωσης 73 βαθμούς, έναντι 71 της Καϊράτ Αλμάτι, η οποία τερμάτισε δεύτερη.
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε επιτυχημένο το πέρασμα του από τον σύλλογο σε συνέντευξή του, κατακρίνοντας όσους το αμφισβητούν.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να τον αφήσει.
Η Μαρινέλλα μαζί με την κόρη της στην Γάνδη, στιγμές πριν την έναρξη του ημιτελικού Άρης - Τρέισερ Μιλάνου, κάνει δηλώσεις γεμάτη αγωνία στον Κώστα Χαρδαβέλλα.