Ισχυρός σεισμός 5,1 βαθμών στη Ρόδο
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 23:58 στη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νησί της Ρόδου και στα γύρω νησιά, και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν ισχύος 5,1 βαθμών.
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 23:58 στη θαλάσσια περιοχή της Ρόδου.
Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το νησί της Ρόδου και στα γύρω νησιά, και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν ισχύος 5,1 βαθμών.
Όπως αναφέρουν τοπικά ενημερωτικά sites, ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στα χωριά της δυτικής πλευράς απέναντι από τη Χάλκη, αλλά και σε άλλα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Σύμη και η Τήλος.
Παρά την ανησυχία, δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές, δεδομένου ότι το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 56 χιλιόμετρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
- Γιώργος Παπαστεφάνου – Η απάντηση που έδωσε στον Μάνο Χατζιδάκι κι οδήγησε στη δυσμενή μετάθεσή του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442