Ο Γκριζμάν λύτρωσε την Ατλέτικο, νίκη η Θέλτα πριν τον ΠΑΟ
Χάρη σε γκολ του Αντουάν Γκριζμάν (το 5ο του στο φετινό πρωτάθλημα) στο 70ο λεπτό, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 1-0 τη Λα Κορούνια στο «Βιθέντε Καλντερόν», για την 6η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, πλησιάζοντας στο -2 την πρωτοπόρο Ρεάλ. Με «ήρωα» τον Ντιέγκο Αλβες, που απέκρουσε πέναλτι του Σιμανόβσκι στο
62΄, η Βαλένθια σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο ισπανικό
πρωτάθλημα και «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Θέλτα (προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟ) έφυγε με νίκη από την έδρα της Εσπανιόλ, της οποίας επικράτησε 2-0.
Χάρη σε γκολ του Αντουάν Γκριζμάν (το 5ο του στο φετινό πρωτάθλημα) στο 70ο λεπτό, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 1-0 τη Λα Κορούνια στο «Βιθέντε Καλντερόν», για την 6η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, πλησιάζοντας στο -2 την πρωτοπόρο Ρεάλ.
Οι «ροχιμπλάνκος» δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στο αμυντικό «τείχος» της Ντεπορτίβο, η οποία έπαιζε από τις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φαϊρ, αλλά τελικά βρήκαν τη λύση με τον… συνήθη ύποπτο Γκριζμάν μετά από ασίστ του Γκαμεϊρό (που ίσως να ήταν οφσάιντ).
Να σημειωθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησαν τραυματίες οι Αουγκούστο Φερνάντες και Χοσέ Χιμένες, και στην περίπτωση του πρώτου εκφράζονται φόβοι ότι υπέστη ρήξη χιαστών.
Με «ήρωα» τον Ντιέγκο Αλβες, που απέκρουσε πέναλτι του Σιμανόβσκι στο 62΄, η Βαλένθια σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο ισπανικό πρωτάθλημα και «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της νεοφώτιστης Λεγανιές με τους Νάνι και Μάριο Σουάρεθ να σκοράρουν και να ανατρέπουν το προβάδισμα που είχαν πάρει αρχικά οι γηπεδούχοι.
Η Θέλτα έφυγε με νίκη από την έδρα της Εσπανιόλ, της οποίας επικράτησε 2-0 στο «RCDE Stadium» με γκολ των Τζουζέπε Ρόσι και Πιόνε Σίστο στις καθυστερήσεις! Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έπαιξε με την ακόλουθη σύνθεση στη Βαρκελώνη: Άλβαρεθ, Τζόνι, Σέρχι Γκόμεθ (82΄ Μάγιο), Καμπράλ, Ρονκάλια, Ραντόγια, Ντίαθ (75΄ Ερνάντεθ), Σίστο, Βας, Μπονγκόντα (70΄ Ρόσι), Ιάγκο Άσπας.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής της Primera Division:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας