Ο Πλατανιάς πήρε βαθμό στα Ιωάννινα, 0-0 με τον ΠΑΣ
Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους επτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον σημερινό της αντίπαλο. Να σημειωθεί ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα στο 89΄.
Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά.
Η ομάδα των Χανίων διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους επτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον σημερινό της αντίπαλο. Να σημειωθεί ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα στο 89΄.
Ενα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων. Μόλις δύο οι αξιοσημείωτες φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 3ο λεπτό ο Ζάιρο έβγαλε τον Μαμπουλού τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου, ο οποίος όμως πρόλαβε να πέσει στα πόδια του επιθετικού του ΠΑΣ και να διώξει τη μπάλα.
Στο 43΄ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μανούσος έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με το ένα χέρι.
Ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε κάπως στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, με τον Πλατανιά να πλησιάζει το γκολ στο 55΄ με τον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Περιστερίδη. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 62΄, όταν ο Ναδάλες βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ.
Στην εξέλιξη της φάσης νέα κεφαλιά, από τον Σκόνδρα αυτή τη φορά, αλλά ο Αποστολόπουλος απομάκρυνε προ της γραμμής. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αν και στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως ο Γιακουμάκης από πολύ καλή θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.