Το «παρών» στην 81ηΔιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα δώσουν οι Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. και τα ΕΛΤΑ Α.Ε.,από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Με την παρουσία του στην ετήσια εμπορική εκθεσιακή εκδήλωση ο Όμιλος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του σε μια εποχή όπου τοηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεταιραγδαία και οι υπηρεσίεςcourierγίνονται μέρος της καθημερινότηταςόλων.
Επιπλέον, όσοι πελάτες λιανικής επισκεφθούν τη θυρίδα ΕΛΤΑ(περίπτερο 14)που θα βρίσκεται εντός της Δ.Ε.Θ, και κατά τη διάρκεια αυτής(10-18/9), θα έχουν έκπτωση 50% στις αποστολές εσωτερικού για τις υπηρεσίες ΘΥΡΙΔΑ-ΠΟΡΤΑ & ΘΥΡΙΔΑ-ΘΥΡΙΔΑ.
Ακόμη, οι επισκέπτες (ιδιώτες και επαγγελματίες) θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τη δραστηριοποίηση του Ομίλου στον κλάδο των Logistics.