Παναθηναϊκός: «Δε συμμετέχουμε σε άλλο ένα σημαδεμένο πρωτάθλημα»
Μετά την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την πλήρη αντίδρασή του με τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα της διαιτησίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» καθιστούν σαφές ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει στο πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.
Μετά την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την πλήρη αντίδρασή του με τη στάση της ΕΠΟ στο θέμα της διαιτησίας. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» καθιστούν σαφές ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κατέβει στο πρωτάθλημα, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Οι σημερινές μεθοδεύσεις της υπό βαριά κατηγορία διοίκησης της ΕΠΟ που αποφάσισε να ορίσει τους διαιτητές του νέου πρωταθλήματος της Super League με τους όρους της, αγνοώντας παντελώς τα όσα είχαν συμφωνηθεί τον προηγούμενο καιρό και με τη διαμεσολάβηση της UEFA, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Δυστυχώς τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας και οι εγκληματικές οργανώσεις που έχουν διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάθε έννοια ισονομίας, επιχειρούν και πάλι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα μας οδηγήσουν και πάλι να αποτελέσουμε θεατές του ίδιου έργου.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τιμά τη στάση όσων σήμερα αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το διασυρμό των θεσμών και το κουρέλιασμα των συμφωνιών που δυστυχώς είχε προβλέψει ότι θα συνέβαιναν. Ο Παναθηναϊκός δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε ένα ακόμα σημαδεμένο διαιτητικά πρωτάθλημα το οποίο με τους σημερινούς όρους και συνθήκες δεν πρέπει να ξεκινήσει».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας