Στην Τουρκία και πιο συγεκριμένα στην Προύσα θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ, προκειμένου να δώσει φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Η Ενωση θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Προύσα από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Τόφας και Μπάνβιτ. Στον άλλο όμιλο, θα υπάρχουν ομάδες όπως η Ίστανμπουλ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και η Τραμπζονσπόρ. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν για την πρώτη θέση και οι δύο δεύτεροι για την τρίτη.
Στην Τουρκία και πιο συγεκριμένα στην Προύσα θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβρη η ΑΕΚ, προκειμένου να δώσει φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Η Ενωση θα λάβει μέρος σε τουρνουά στην Προύσα από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, και βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις Τόφας και Μπάνβιτ.
Στον άλλο όμιλο, θα υπάρχουν ομάδες όπως η Ίστανμπουλ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και η Τραμπζονσπόρ. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα παίξουν για την πρώτη θέση και οι δύο δεύτεροι για την τρίτη.
Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στους νέους Αμερικανούς της ομάδας, αναμένονται στην Αθήνα το Δεκαπεντάγουστο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμς αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 09:15 από το Ράλεϊ-Ντέρχαμ και με ενδιάμεσο σταθμό τη Φιλαδέλφεια, ενώ ο Όουενς στις 16:35 από την Ατλάντα με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.