Δημοσκόπηση: Παραμονή στην ΕΕ, αλλά επιστροφή εξουσιών από Βρυξέλλες
Στο ερώτημα εάν γινόταν αύριο στην Ελλάδα δημοψήφισμα για Grexit, απαντά ότι θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ το 56% και κατά το 39%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue. Ωστόσο, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της επιστροφής εξουσιών από τις Βρυξέλλες.
Στο ερώτημα εάν γινόταν αύριο στην Ελλάδα δημοψήφισμα για Grexit, απαντά ότι θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ το 56% και κατά το 39%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή.
Ειδικότερα, θετική γνώμη για την ΕΕ έχει το 44% των Ελλήνων που ρωτήθηκε στην έρευνα, και για το ευρώ θετική γνώμη έχει το 55%.
Στο ερώτημα εάν γινόταν αύριο στην Ελλάδα δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι της χώρας στην ΕΕ, οι ερωτηθέντες απαντούν ότι θα ψήφιζαν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ κατά 56% και υπέρ Grexit κατά 39%.
Την ίδια ώρα, ωστόσο, εκφράζεται η επιθυμία να επιστρέψουν κάποιες εξουσίες από τις Βρυξέλλες στις εθνικές κυβερνήσεις. Υπέρ αυτής της άποψης τάσσεται το 72% των ερωτηθέντων, ενώ μόλις το 12% προτιμά το αντίθετο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας