Η Βραζιλιάνα καλλονή, παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο με διπλό γάμο, με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της -κι απ’ το Δεκέμβριο αρραβωνιαστικό της-, τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Κarim El Chiaty. Οι καλεσμένοι που κατέφτασαν με ελικόπτερα, τζετ ή θαλαμηγούς, λέγεται πώς άγγιξαν τους 600 κι ανάμεσά τους ήταν ονόματα όπως οι: Σταύρος Νιάρχος, Ευγενίας Νιάρχου, Πάρις Χίλτον, οι κολλητές της από τη VS, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Ιζαμπέλι Φοντάνα, Αντριάνα Λίμα αλλά και η Βίκυ Καγιά. Οι τελετές και τα γαμήλια πάρτι στοίχισαν -σύμφωνα με πηγές- γύρω στα 5 εκατ ευρώ προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των τζετ σετ καλεσμένων.
Στον (πιο) low profile πολιτικό γάμο που έγινε δημαρχείο της Μυκόνου την Πέμπτη, η πανέμορφη Ana επέλεξε το boho στιλ με νυφικό από την Alessandra Rich ενώ για την glamorous θρησκευτική τελετή επέλεξε τον οίκο Valentino. Υπέροχο το «off the shoulder» νυφικό με το πιο αέρινο πέπλο που έχουμε δει, στερεωμένο στο σινιόν της, υπέροχο και το παρανυφάκι, η κόρη της Αμπρόσιο, Anjia.
Στην ειδικά διαμορφωμένη παραλία της Λιάς, όπου αντάλλαξαν τους όρκους τους, είχε στηθεί μια αψίδα με λευκά τριαντάφυλλα και η ορχήστρα έπαιζε κλασσική μουσική. Μετά από τη δεξίωση, το γαμήλιο πάρτι που έγινε στην Παράγκα ήταν θεματικό και οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν λευκά, εκτός από τη νύφη που έλαμψε μέσα στο ολόχρυσο –υπερπαραγωγή- φόρεμα του οίκου Naeem Khan.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας