Και η πρεσβεία του Μεξικού στο στόχαστρο του «Ρουβίκωνα»
Στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι, επί της πλατείας Φιλικής Εταιρείας 14, εισέβαλε στις 13.00 της Τετάρτης ολιγομελής ομάδα ατόμων. Πρόκειται για μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που μοίρασαν φυλλάδια, στα οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι διαμαρτύρονται για τη διαφθορά που επικρατεί στο Μεξικό και τις δολοφονίες φοιτητών και αντικαθεστωτικών δημοσιογράφων.
Στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι, επί της πλατείας Φιλικής Εταιρείας 14, εισέβαλε στις 13.00 της Τετάρτης ολιγομελής ομάδα ατόμων.
Πρόκειται για μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας», που μοίρασαν φυλλάδια, στα οποία αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι διαμαρτύρονται για τη διαφθορά που επικρατεί στο Μεξικό και τις δολοφονίες φοιτητών και αντικαθεστωτικών δημοσιογράφων.
Παράλληλα, η ομάδα ανήρτησε σχετικό κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε άλλη ανάρτησή τους εκεί οι αντιεξουσιαστές υποστηρίζουν ότι «δεχθήκαμε απειλές από τον πρέσβη του Μεξικού, προειδοποιώντας μας να μην ανακατευόμαστε μετο κράτος τους».
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.