Γιόρτασε τα 87α γενέθλιά της κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο
Το πιο ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της πήρε μια 87χρονη από τη Μασσαχουσέττη που τα γιόρτασε, κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Τα παιδιά της Τζάνις Λεφέμπρ αποφάσισαν να την πάνε σε ένα κέντρο skydiving και να της κάνουν δώρο μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, κάτι που πάντα ήθελε να κάνει.
Το πιο ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλιά της πήρε μια 87χρονη από τη Μασσαχουσέττη που τα γιόρτασε, κάνοντας ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.
Τα παιδιά της Τζάνις Λεφέμπρ αποφάσισαν να την πάνε σε ένα κέντρο skydiving και να της κάνουν δώρο μια ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, κάτι που πάντα ήθελε να κάνει.
Η οικογένειά της και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν την Κυριακή για να εμψυχώσουν την 87χρονη.
«Ήταν τέλεια» είπε η Τζάνις μετά την ελεύθερη πτώση και δήλωσε ότι δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας