Καλοκαιρινά παιδικά εργαστήρια από το Εθνικό Θέατρο
Τα θερινά παιδικά εργαστήρια στο κτίριο Τσίλλερ συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά το Εθνικό Θέατρο. Τα παιδιά μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, τον χορό, τα παραμύθια και την κατασκευή κούκλας, μάσκας κλπ, θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν το σώμα τους να το συνδέσουν με τον λόγο, να διευρύνουν τη λεκτική του ικανότητα και να εκτονώσουν τις εσωτερικές τους φορτίσεις.
Τα θερινά παιδικά εργαστήρια στο κτίριο Τσίλλερ συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά το Εθνικό Θέατρο.
Τα παιδιά μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, τον χορό, τα παραμύθια και την κατασκευή κούκλας, μάσκας κλπ, θα έχουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν το σώμα τους να το συνδέσουν με τον λόγο, να διευρύνουν τη λεκτική του ικανότητα και να εκτονώσουν τις εσωτερικές τους φορτίσεις.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν από 21 Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα υπάρξουν τμήματα πρωινά και απογευματινά.
Συγκεκριμένα ο Α’ κύκλος των πρωινών τμημάτων 09:30 – 13:30 θα έχει διάρκεια από την Τρίτη 21 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 01 Ιουλίου και ο Β’ κύκλος από Δευτέρα 04 Ιουλίου έως Παρασκευή 15 Ιουλίου. Το κόστος για τον Α’ κύκλο είναι στα 200 ευρώ, για τον Β’ στα 150 ευρώ και για τους δύο κύκλους μαζί το ποσό ανέρχεται στα 275 ευρώ.
Στα απογευματινά τμήματα τα προγράμματα παιδικών εργαστηρίων θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Ο Α΄ κύκλος ξεκινά την Τρίτη 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 01 Ιουλίου και ο Β΄ από τις 04 έως τις 15 Ιουλίου. Το κόστος για τον Α΄ κύκλο είναι στα 70 ευρώ, για τον Β΄ κύκλο 50 ευρώ και τους δύο μαζί 100 ευρώ.
Τα εργαστήρια αυτοσχεδιασμού για εφήβους και ενήλικες θα πραγματοποιηθούν από 6 Ιουνίου έως και 25 Ιουλίου στο κτίριο Τσίλλερ. Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα εφήβων θα λειτουργούν 13:00 – 17:00 και τα τμήματα ενηλίκων 17:30-21:30. Το κόστος ανέρχεται στα 100 ευρώ ανά μήνα.
Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος για τα παιδικά εργαστήρια και τα τμήματα αυτοσχεδιασμού θα πρέπει να έχουν σταλεί έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου είτε μέσω email στο paidikosteki@n-t.gr είτε θα γίνεται τηλεφωνική κράτηση στο 210.5288178 (9:00 – 16:00).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Παυλόπουλος: Η Δικαστική Εξουσία απομακρύνεται επικίνδυνα από τις ρίζες της χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Γιατί τα ζευγάρια τσακώνονται περισσότερο τα Χριστούγεννα;
- Καρίμ Χαν: Καταγγέλλει ότι τον απείλησε υψηλόβαθμος Βρετανός αξιωματούχος για την έρευνα σχετικά με το Ισραήλ
- Μυστικές συναντήσεις μεταξύ του FBI και του κορυφαίου διαπραγματευτή της Ουκρανίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442