Αποθέωση Σπανούλη, Πρίντεζη σε «θερμή» υποδοχή στο ΣΕΦ
Όπως ακριβώς πριν από μερικά βράδια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν την αποστολή των πράσινων που είχε θριαμβεύσει στο ΣΕΦ, έτσι το βράδυ της Κυριακής, εκείνοι του Ολυμπιακού πήραν «σειρά» και έτρεξαν στο ΣΕΦ για να υποδεχτούν σαν ήρωες τους «ερυθρόλευκους» πάικτες και το τεχνικό επιτελείο. Εκεί βρέθηκαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έγιναν ένα με τον κόσμο και όλοι μαζί αποθέωσαν κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη που έβαλε το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή και κατά φυσικά όλους τους υπόλοιπους Πειραιώτες.
Όπως ακριβώς πριν από μερικά βράδια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπευσαν στο ΟΑΚΑ για να αποθεώσουν την αποστολή των πράσινων που είχε θριαμβεύσει στο ΣΕΦ, έτσι το βράδυ της Κυριακής, εκείνοι του Ολυμπιακού πήραν «σειρά» και έτρεξαν στο ΣΕΦ για να υποδεχτούν σαν ήρωες τους «ερυθρόλευκους» πάικτες και το τεχνικό επιτελείο.
Εκεί βρέθηκαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που έγιναν ένα με τον κόσμο και όλοι μαζί αποθέωσαν κυρίως τον Βασίλη Σπανούλη που έβαλε το νικητήριο τρίποντο στην εκπνοή και κατά φυσικά όλους τους υπόλοιπους Πειραιώτες.
Πλέο, επέστρεψε και η αισιοδοξία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς το «break στο break» έφερε ξανά το πλεονέκτημα έδρας στον Ολυμπιακό.
Τεράστιο ήταν και το «ευχαριστώ» στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δίνει το 100% και ενώ ζει το δικό του δράμα με την απώλεια του πατέρα του.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας