Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Έγγραφη καταγγελία Κύζα για ύποπτο τηλεφώνημα

Έγγραφη καταγγελία Κύζα για ύποπτο τηλεφώνημα

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Αναφορά στην ΚΕΔ έστειλε την Μεγάλη Τετάρτη ο διαιτητής του αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, στην οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», αναφέρει ότι δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο από κάποιον που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο ρέφερι καταγγέλλει ότι ο συνομιλητής του του τόνισε ότι γνωρίζει με ποιους συναναστρέφεται και πως έγινε διεθνής, ενώ του ζήτησε μια διαιτησία 50-50 αν ήθελε να μείνει στους πίνακες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φερόμενος ως Μελισσανίδης τόνισε στην Κύζα ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα στη διαιτησία θα αλλάξουν.

Ο κ.Κύζας αναφέρει ότι δεν γνώριζε αν όντως στην άλλη πλευρά της γραμμής ήταν ο κ.Μελισσανίδης αφού δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και ως εκ τούτου δεν γνωρίζει τη φωνή του, ενώ του ζήτησε εξηγήσεις για τα λεγόμενά του.

Η συνομιλία κράτησε περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη εκ των επικεφαλής της ΚΕΔ, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τα στελέχη της ΕΠΟ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο