Η Μαρία Σάκκαρη έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ, καθώς πραγματοποίησε νέο άλμα εννέα θέσεων και ανέβηκε στο Νο 118 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, την οποία ανακοίνωσε η WTA, με 543 βαθμούς. Η μεγάλη άνοδος της Σάκκαρη οφείλεται στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα τελευταία τουρνουά και ειδικά στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Η πορεία της μέχρι τα προημιτελικά στην Τουρκία, εξασφάλισε στην Σάκκαρη 68 βαθμούς, οι οποίοι της χάρισαν εννέα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, φέρνοντας την για 1η φορά στο Νο 118, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ της που ήταν το Νο 125.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (1-1 με τη Μπράιτον) και πλέον η Άρσεναλ έχει τη δυνατότητα να ξεφύγει στο +8, εφόσον την Πέμπτη (8/1) νικήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.