Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και η Μαρσέιγ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στη Ligue 1. Η ομάδα της Μασσαλίας ηττήθηκε με 1-2 από τη Μπαστιά εκτός έδρας, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 32ης αγωνιστικής και θέλει τουλάχιστον άλλες δύο νίκες στη συνέχεια για να αισθάνεται σίγουρη. «Καθάρισε» στο τελευταίο δεκάλεπτο στην έδρα της Λοριάν η Λιόν, που έφυγε νικήτρια με 3-1.
Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν και η Μαρσέιγ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή της στη Ligue 1. Η ομάδα της Μασσαλίας ηττήθηκε με 1-2 από τη Μπαστιά εκτός έδρας, στο προτελευταίο χρονικά ματς της 32ης αγωνιστικής και θέλει τουλάχιστον άλλες δύο νίκες στη συνέχεια για να αισθάνεται σίγουρη.
Αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την έξοδο στο Europa League η Λιλ, μετά το επιβλητικό 3-0 στο «Μπουζουάρ» επί της Ναντ, που φαίνεται να χάνει οριστικά το… τρένο της Ευρώπης.
«Καθάρισε» στο τελευταίο δεκάλεπτο στην έδρα της Λοριάν η Λιόν, που έφυγε νικήτρια με 3-1. Οι «λιονέ» βρέθηκαν να χάνουν αλλά αντέδρασαν και γύρισαν το παιχνίδι σκοράροντας τα νικητήρια γκολ στο 81ο και 84ο λεπτό, περνώντας στην τρίτη θέση της κατάταξης.