Η αγγλική αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση της Λαμποργκίνι του Σαμίρ Νασρί, καθώς ο Γάλλος παίκτης δεν είχε δηλώσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, ούτε είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να του χορηγηθεί άδεια, για να το κυκλοφορήσει στους δρόμους της Αγγλίας. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τις προσεχείς ημέρες θα προσπαθήσει να πάρει τις σχετικές άδειες, ώστε να πάρει πίσω του το αυτοκίνητο και να μην αντιμετωπίσει εκ νέου προβλήματα στο μέλλον.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
«Ο Θρύλος έρχεται για να αποδείξει γιατί είναι legenda. Ο Άγιαξ; Για να ζωντανέψει το όνειρο. Ποιος θα φύγει νικητής;», το όμορφο αφιέρωμα των οπαδών του Άγιαξ για τον Ολυμπιακό.
Κόντρα στον Λεβαδειακό ο Λορέν Μορόν έφτασε τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς στην κορυφή των ξένων σκόρερ του Άρη (48 γκολ) και την επόμενη φορά που θα σκοράρει ο Ισπανός θα μείνει μόνος πρώτος.