Ο Χάρισον Φορντ ντύνεται και πάλι «Ιντιάνα Τζόουνς»
Στα 73 του, ο Χάρισον Φορντ θα ξαναφορέσει το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς, για να γυρίσει, πάντα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ, την πέμπτη ταινία της σειράς, η οποία αναμένεται ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2019, ανακοίνωσε η Walt Disney.
Στα 73 του, ο Χάρισον Φορντ θα ξαναφορέσει το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς, για να γυρίσει, πάντα υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Στίβεν Σπίλμπεργκ, την πέμπτη ταινία της σειράς, η οποία αναμένεται ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2019, ανακοίνωσε η Walt Disney.
Ο Φορντ θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον ριψοκίνδυνο αρχαιολόγο που γνώρισε για πρώτη φορά το κοινό το 1981, με τους Κυνηγούς της χαμένης κιβωτού.
«Ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι ένας από τους σημαντικότερους ήρωες στην ιστορία του κινηματογράφου και ανυπομονούμε να τον ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη το 2019», ανέφερε ο πρόεδρος της Disney Άλαν Χορν.
Η ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, θα προβληθεί 11 χρόνια μετά την κυκλοφορία της τέταρτης ταινίας της σειράς, το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου, όπου ο Ιντιάνα Τζόουνς ξαναβρίσκει την παλιά αγαπημένη του, τη Μάριον (Κάρεν Άλεν) και ανακαλύπτει ότι έχει έναν μεγάλο γιο, τον Ματ (Σία Λαμπέφ). Η ταινία εκείνη έγινε δεκτή με ανάμικτες κριτικές.
Η Disney δεν διευκρίνισε αν η Άλεν και ο Λαμπέφ θα συμμετάσχουν στη νέα ταινία, ούτε έδωσε πληροφορίες για το σενάριο. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Κάθλιν Κένεντι και Φρανκ Μάρσαλ, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει και πάλι ο Σπίλμπεργκ που έχει γυρίσει και όλες τις προηγούμενες ταινίες της σειράς.
Οι τέσσερις προηγούμενες ταινίες του «Ιντιάνα Τζόουνς», που ήταν δημιούργημα του Τζορτζ Λούκας, έχουν φέρει έσοδα σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας