Επιμένει για… Champions League η Νις, νέα γκέλα η Μαρσέιγ
Με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο, η Νις επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή του σπουδαίου αγώνα της Ρεν με τη Λιόν. Αντίθετα, Καέν και Σεντ Ετιέν ηττήθηκαν από τη Γκαζελέκ και τη Γκινγκάμπ αντίστοιχα και έχασαν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, όπως και η Μαρσέιγ που ήρθε ισόπαλη με τη Λοριάν (15η ισοπαλία σε 30 ματς για την ομάδα του Μίτσελ!).
Με δύο γκολ στο τελευταίο ημίωρο, η Νις επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Μονπελιέ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, εν αναμονή του σπουδαίου αγώνα της Ρεν με τη Λιόν.
Αντίθετα, Καέν και Σεντ Ετιέν ηττήθηκαν από τη Γκαζελέκ και τη Γκινγκάμπ αντίστοιχα και έχασαν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης, όπως και η Μαρσέιγ που ήρθε ισόπαλη με τη Λοριάν (15η ισοπαλία σε 30 ματς για την ομάδα του Μίτσελ!).
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 30ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος:
Ισπανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές ρόστερ, με τους Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ να είναι τρεις που θα αποχωρήσουν.
Ο Γάλλος δεν καταλαβαίνει ότι προκαλεί άσχημη εντύπωση το να διατηρεί στον πίνακα διαιτητές που κάνουν κραυγαλέα λάθη όπως ο Ματσούκας (Εύβοιας) ή ο Πολυχρόνης (Πιερίας)
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Χριστόφορος Ευαγγελάτος
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας