Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Στέφανος Παπαρούνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο καταδύσεων, που διεξάγεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο και αποτελεί ταυτόχρονα test event, αλλά και αγώνα πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Έλληνας πρωταθλητής περιορίστηκε στην 41η θέση του προκριματικού των 3μ. με 333.45 βαθμούς και έχασε τη δυνατότητα να επιστρέψει το καλοκαίρι στη Βραζιλία για το μεγάλο αθλητικό ραντεβού. Μετά την εξέλιξη αυτή, η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί από καταδύτη στους Ολυμπιακούς του Ρίο και το άθλημα φτάνει στο ναδίρ, δώδεκα χρόνια μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τους Μπίμη/Συρανίδη στους Αγώνες της Αθήνας.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.