Ημέρα της μεγάλης άφιξης του Σεμπάστιαν Λέτο σήμερα, Πέμπτη, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιστρέφει ύστερα από 2,5 χρόνια και στις 17:55 οι «πράσινοι» οπαδοί αναμένεται να του κάνουν σπουδαία υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στη Σουηδία ο Λέτο για να εξετασθεί από τον γιατρό της εθνικής του ομάδας...
Ημέρα της μεγάλης άφιξης του Σεμπάστιαν Λέτο σήμερα, Πέμπτη, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός επιστρέφει ύστερα από 2,5 χρόνια και στις 17:55 οι «πράσινοι» οπαδοί αναμένεται να του κάνουν σπουδαία υποδοχή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο 29χρονος άσος θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις την Παρασκευή και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα είναι κλειστό και διάρκειας ενάμιση έτους.
Μάλιστα, το Σάββατο αναμένεται να δώσει το «παρών» στη Λεωφόρο, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση (07/02, 19:30) με τη Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Εν τω μεταξύ στη Σουηδία βρέθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μετά από σχετική άδεια του Παναθηναϊκού, καθώς τον προβληματίζουν οι τραυματισμοί στο δικέφαλο και οι ενοχλήσεις που έχει και πάλι.
Ο πράσινος επιθετικός ζήτησε να εξετασθεί από τον ιατρό της εθνικής ομάδας της χώρας του για να λάβει ενημέρωση για τα προβλήματα που έχει στο σημείο αυτό.
Ο Μπεργκ θα απουσιάζει από το παιχνίδι με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.