Πέθανε στα 47 του ο πρώην γκολκίπερ της Νιουκάστλ, Σρνίτσεκ
«Έφυγε» από τη ζωή ο Τσέχος πρώην γκολκίπερ της Νιουκάστλ, Πάβελ
Σρνίτσεκ, σε ηλικία 47 ετών, εννέα ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που
υπέστη στην πατρίδα του. Ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της
εξέδρας στην πρώτη του παρουσία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ανάμεσα στο 1991
και 1998. Κατέρρευσε, ενώ έκανε τζόκινγκ, στις 20 Δεκεμβρίου και παρά
τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί στο διάστημα αυτό δεν κατέστη
δυνατό να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του. Άφησε την τελευταία του
πνοή στο νοσοκομείο της Οστράβα, όπου και μεταφέρθηκε μετά το λιποθυμικό
επεισόδιο που είχε. Βρισκόταν από τότε σε τεχνητό κώμα.
«Έφυγε» από τη ζωή ο Τσέχος πρώην γκολκίπερ της Νιουκάστλ, Πάβελ Σρνίτσεκ, σε ηλικία 47 ετών, εννέα ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην πατρίδα του. Ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της εξέδρας στην πρώτη του παρουσία στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» ανάμεσα στο 1991 και 1998.
Κατέρρευσε, ενώ έκανε τζόκινγκ, στις 20 Δεκεμβρίου και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί στο διάστημα αυτό δεν κατέστη δυνατό να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Οστράβα, όπου και μεταφέρθηκε μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε. Βρισκόταν από τότε σε τεχνητό κώμα.
Ο ατζέντης του, Στιβ Ρέιθ, αποκάλυψε ότι οι τελευταίες εξετάσεις εγκεφάλου που έβγαλε χθες έδειξαν ότι η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και πάρθηκε η απόφαση να τον βγάλουν από τα μηχανήματα. «Ο Παβ πέθανε το απόγευμα της Τρίτης, 29 Δεκεμβρίου 2015, με την οικογένειά του να στέκεται δίπλα του».
Ήταν γιος ξυλοκόπου κι εντάχθηκε στο δυναμικό των ανθρακωρύχων στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα αστέρια του παρελθόντος, όπως ο Κέβιν Κίγκαν, ο Κένι Νταλγκλίς, ο Οσβάλντο Αρντίλες. Όταν ανέλαβε ο Κίγκαν, ο Σρνίτσεκ βοήθησε τη Νιιουκάστλ να ανέβει στην Premier League και ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου το 1996.
Επέστρεψε ως δανεικός στο σύλλογο το Σεπτέμβριο του 2006, μετά τον τραυματισμό του Σέι Γκίβεν, αλλά αποδεσμεύτηκε τον Μάιο του 2007.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας