Χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη θα παραταχθεί η Ρόμα στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο «Ολίμπικο» για την τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, καθώς ο διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στον ιγνυακό τένοντα στη διάρκεια της σαββατιάτικης αναμέτρησης πρωταθλήματος με την Τορίνο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των «τζαλορόσι», ο «Τόρο» αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Θλάση υπέστη στο τελευταίο ματς της Φενέρμπαχτσε ο Λετονός γκαρντ, Άρτουρς Ζάγκαρς, ο οποίος θα χάσει και το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα.
Συμβόλαιο 2,5 ετών προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Ταϊρίκ Τζόουνς σύμφωνα με τα τελευταία σερβικά ρεπορτάζ που παράλληλα υποστηρίζουν ότι ο Αμερικανός πιθανώς να φτάσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα.