Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Ράσμους
Τελάντερ (σ.σ. ξεκίνησε στην ενδεκάδα με τη Βέροια) και ο Δανός
κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από νέο πρόβλημα τραυματισμού.
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ο Ράσμους Τελάντερ (σ.σ. ξεκίνησε στην ενδεκάδα με τη Βέροια) και ο Δανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από νέο πρόβλημα τραυματισμού.
Ο παίκτης του «τριφυλλιού» επέστρεψε στην Αθήνα με κάκωση στο αριστερό γόνατο, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας και μένει να φανεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Ο Τελάντερ έκανε θεραπεία, όπως και ο Μπεργκ και την Τετάρτη θα υπάρχουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας του (μεσολαβεί αύριο το ρεπό).
Το ευχάριστο για τον Αντρέα Στραματσόνι ήταν η επιστροφή του Γενς Βέμερ στις προπονήσεις, μετά από περίπου 3 εβδομάδες λόγω τραυματισμού.
Ο Γερμανός δεξιός μπακ τέθηκε στη διάθεση του Ιταλού προπονητή και είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, την ερχόμενη Κυριακή στις 19:30.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας