Ενός λεπτού σιγή και «Μασσαλιώτιδα» στους αγώνες της Premier League
Την αλληλεγγύη της για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι αποφάσισε να δείξει η Premier League. Μετά τις συγκλονιστικές εικόνες στο «Wembley» την περασμένη Τρίτη, οι Άγγλοι θα δείξουν ακόμα μια φορά την συμπαράσταση και την ενότητα τους στον γαλλικό λαό. Έτσι όπως αποφάσισε η Premier League, πριν από κάθε αγώνα αυτής της αγωνιστικής (13η) πριν την έναρξη των αγώνων θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή.
Την αλληλεγγύη της για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι αποφάσισε να δείξει η Premier League.
Μετά τις συγκλονιστικές εικόνες στο «Wembley» την περασμένη Τρίτη, οι Άγγλοι θα δείξουν ακόμα μια φορά την συμπαράσταση και την ενότητα τους στον γαλλικό λαό.
Θυμηθείτε τι συνέβη στο «Wembley»
Έτσι όπως αποφάσισε η Premier League, πριν από κάθε αγώνα αυτής της αγωνιστικής (13η) πριν την έναρξη των αγώνων θα ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας, ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
- Άρης: Με Γαλανόπουλο η προπόνηση
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442