Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι και ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που θεωρήθηκε ετοιμοπόλεμος από τον Μάρκο Σίλβα και επιλέχθηκε.
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι και ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που θεωρήθηκε ετοιμοπόλεμος από τον Μάρκο Σίλβα και επιλέχθηκε.
Οι «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη παρουσία των ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.
Ο Τσόρι ανέβασε ρυθμό και μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα, ενώ με τον ίδιο τρόπο κινήθηκε και ο Κολοβός. Κανονικά γυμνάστηκε ο Φουστέρ, όπως και ο Καμπιάσο, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Μανιάτης. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουχαλάκης.
Ένα από τα πιο «χορταστικά» ημίχρονα που έχουμε δει φέτος έλαβε χώρα στο Μόναχο, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ σημείωσαν πέντε γκολ σε 45 λεπτά (2-3) στον επαναληπτικό για τους «8» του Champions League.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.