Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Μπαλαϊδος» του Βίγκο, επικρατώντας με 1-3 της Θέλτα, στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε έτσι η μόνη αήττητη στη σεζόν και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ για τη «βασίλισσα» ήταν οι Ρονάλντο, Ντανίλο και Μαρσέλο, ενώ είχε μειώσει ο Νολίτο. Πεντάρα της Σεβίλης στην Χετάφε.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Μπαλαϊδος» του Βίγκο, επικρατώντας με 1-3 της Θέλτα, στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα της Μαδρίτης έμεινε έτσι η μόνη αήττητη στη σεζόν και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Σκόρερ για τη «βασίλισσα» ήταν οι Ρονάλντο, Ντανίλο και Μαρσέλο, ενώ είχε μειώσει ο Νολίτο.
Στο μεταξύ, ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στη Γρανάδα μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Μπέτις.
Η Μάιντς πήρε μεγάλο προβάδισμα με το 2-0 κόντρα στο Στρασβούργο ενώ Κρίστας Πάλας και Σαχτάρ επικράτησαν με 3-0 κόντρα σε Φιορεντίνα και Άλκμααρ αντίστοιχα.