Εκτός έδρας «αποστολές» για ΠΑΟ και Ολυμπιακό στο φιλέ
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει αύριο η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρεθύμνου εκεί όπου ο τοπικός ΟΠΕΡ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκη τις φετινές τους υποχρεώσεις. Στο κλειστό του Ευόσμου ο νεοφώτιστος Αίας υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό. Το τελευταίο χρονικά ματς από το πρόγραμμα του Σαββάτου διεξάγεται στη Σαντορίνη με αντιπάλους τον ΑΟ Θήρας και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει αύριο η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Η αρχή γίνεται στο κλειστό του Ρεθύμνου εκεί όπου ο τοπικός ΟΠΕΡ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει με νίκη τις φετινές τους υποχρεώσεις. Στο κλειστό του Ευόσμου ο νεοφώτιστος Αίας υποδέχεται τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.
Στον Αίαντα θα κάνει ντεμπούτο η Σλοβένα διαγώνια Έρικα Φαμπιάν, η οποία δεν είχε αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ρέθυμνο.
Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Το τελευταίο χρονικά ματς από το πρόγραμμα του Σαββάτου διεξάγεται στη Σαντορίνη με αντιπάλους τον ΑΟ Θήρας και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.