Αδ.Γεωργιάδης: Η ΝΔ δεν θα υποστηρίξει τα μέτρα για τους αγρότες
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί» για να μην εφαρμοστούν τα μέτρα που εισηγείται η κυβέρνηση για τους αγρότες, δήλωσε από τις Σέρρες ο Αδωνις Γεωργιάδης. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία να υποστηρίξει αυτά τα μέτρα που εισηγείται ο κ. Τσίπρας» διεμήνυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί» για να μην εφαρμοστούν τα μέτρα που εισηγείται η κυβέρνηση για τους αγρότες, δήλωσε από τις Σέρρες ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρεια Ελλάδα ο κ. Γεωργιάδης επισκέφθηκε την Παρασκευή κεντρικό ξενοδοχείο στις Σέρρες, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί αγρότες της περιοχής για να οργανώσουν τις επικείμενες κινητοποιήσεις τους.
«Ήθελα να έρθω και να σας πω ο ίδιος εδώ ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία να υποστηρίξει αυτά τα μέτρα που εισηγείται ο κ. Τσίπρας για τους αγρότες. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας