Reuters: Η Εθνική εξετάζει την πώληση της τούρκικης θυγατρικής, Finansbank
Την πώληση του 99% της τουρκικής θυγατρικής Finansbank φέρεται να εξετάζει η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με το Reuters. Η μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα της Ελλάδας, σημειώνει το πρακτορείο, αναζητά εναλλακτικές προκειμένου να καλύψει ένα μέρος των αυξημένων κεφαλαιακών της αναγκών, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις.
Την πώληση του 99% της τουρκικής θυγατρικής Finansbank φέρεται να εξετάζει η Εθνική Τράπεζα, σύμφωνα με το Reuters.
Η μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα της Ελλάδας, σημειώνει το πρακτορείο, αναζητά εναλλακτικές προκειμένου να καλύψει ένα μέρος των αυξημένων κεφαλαιακών της αναγκών, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί ακόμα αποφάσεις.
Η Εθνική αναμένει τα αποτελέσματα των stress test και εκτιμάται ότι με την πώληση της Finansbank θα είναι σε θέση να καλύψει ένας μέρος των αυξημένων κεφαλαιακών της αναγκών.
Οι αποφάσεις και το τίμημα θα κριθούν από τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Μπακς «παρατάνε» τη φετινή σεζόν: Αποδέσμευσαν τον Καμ Τόμας
- ΚΚΕ: Να μην απολυθούν εργαζόμενοι από τους Δήμους – Να ενισχυθούν με προσωπικό και χρηματοδότηση
- Και ερευνητής και δικηγόρος – Μπορεί η ΑΙ να βάλει τάξη στη Δικαιοσύνη;
- Τέμπη: Δικαιολογίες και διευκρινίσεις Φλωρίδη για τις εικόνες ντροπής στην αίθουσα για τη δίκη
- «Πτώση δίχως τέλος για τον Τσιτσιπά» – Η έντονη κριτική της «AS» στον Έλληνα τενίστα
- Δανία: Στις κάλπες οι πολίτες, υπό την σκιά των βλέψεων του Τραμπ για την Γροιλανδία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/3): Δράση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη Euroleague
- Γιώργος Μαρίνος: Γιατί δεν μιλούσε τα τελευταία 10 χρόνια με την Κατιάνα Μπαλανίκα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/agustin-fernandez-6U97YfljDK4-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442