Το πρόγραμμα για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ, οι 16 καλύτερες ομάδες ετοιμάζονται για την επόμενη φάση του ξεκινάει το Σάββατο στη Λιλ της Γαλλίας. Συγκεκριμένα το... ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ, «Pierre-Mauroy» μετατρέπεται σε μπασκετικό και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από την τους τέσσερις ομίλους σε, Μονπελιέ, Βερολίνο, Ζάγκρεμπ και Ρίγα, για τη δεύτερη φάση της φετινής διοργάνωσης.
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ, οι 16 καλύτερες ομάδες ετοιμάζονται για την επόμενη φάση του ξεκινάει το Σάββατο στη Λιλ της Γαλλίας.
Συγκεκριμένα το… ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λιλ, «Pierre-Mauroy» μετατρέπεται σε μπασκετικό και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν από την τους τέσσερις ομίλους σε, Μονπελιέ, Βερολίνο, Ζάγκρεμπ και Ρίγα, για τη δεύτερη φάση της φετινής διοργάνωσης.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 12/9
13:00 Λετονία – Σλοβενία (OTE Sport 4)
15:30 Ελλάδα – Βέλγιο (OTE Sport 4 / ANT1)
19:30 Ισπανία – Πολωνία (OTE Sport 4 / ANT1)
22:00 Γαλλία – Τουρκία (OTE Sport 4)
Κυριακή 13/9
13:00 Κροατία – Τσεχία (OTE Sport 4)
15:30 Σερβία – Φινλανδία (OTE Sport 4 / ΑΝΤ1)
19:30 Ισραήλ – Ιταλία (OTE Sport 4 / ΑΝΤ1)
22:00 Λιθουανία – Γεωργία (OTE Sport 4)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442