Κυρίαρχη η Γαλλία, πέρασαν και οι Πολωνία, Φινλανδία, Ισραήλ
Με 3 νίκες - 2 ήττες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2015, η Πολωνία, επικρατώντας με 78-65 της Φινλανδίας, για την 5η αγωνιστική. Η Πολωνία κατέλαβε τη 3η θέση του Α΄ ομίλου, ενώ οι Φινλανδοί με 2 νίκες - 3 ήττες τερμάτισαν 4οι και στη φάση των «16» (νοκ άουτ χιαστί, Λιλ) θα αντιμετωπίσουν την 1η του Β΄ ομίλου και ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σερβία.
Η Γαλλία επικράτησε εύκολα με 86-61 του Ισραήλ και ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2015 παίρνοντας παράλληλα την πρώτη θέση στον όμιλο και το «εισιτήριο» για την φάση των «16» της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Λιλ.
Εκεί θα βρεθεί και το Ισραήλ, παρά την σημερινή του ήττα, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που προκρίθηκαν από τον συγκεκριμένο όμιλο είναι οι Πολωνία και Φινλανδία.
Με 3 νίκες – 2 ήττες ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στον 1ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2015, η Πολωνία, επικρατώντας με 78-65 της Φινλανδίας, για την 5η αγωνιστική.
Η Πολωνία κατέλαβε τη 3η θέση του Α΄ ομίλου, ενώ οι Φινλανδοί με 2 νίκες – 3 ήττες τερμάτισαν 4οι και στη φάση των «16» (νοκ άουτ χιαστί, Λιλ) θα αντιμετωπίσουν την 1η του Β΄ ομίλου και ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σερβία.
Με νίκη γοήτρου, την πρώτη στο Ευρωμπάσκετ 2015, αποχαιρετά τη διοργάνωση η Ρωσία, η οποία συνέτριψε με 81-61 τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, κατά την 5η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, που διεξάγεται στο Μονπελιέ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την Α΄ φάση με απολογισμό 1 νίκη – 4 ήττες και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.