«Δεν έχω αποσυρθεί αλλά δεν μου λείπει το μπάσκετ» λέει ο Ρέι Άλεν
Το ότι δεν έχει ακόμα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά ότι παράλληλα δεν του λείπει το μπάσκετ τόνισε ο Ρέι Άλεν σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο 40χρονος πλέον σούτινγκ γκαρντ που την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός παρκέ, δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο επιστροφής του εάν του παρουσιαστεί μια καλή πρόταση.
Το ότι δεν έχει ακόμα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά ότι παράλληλα δεν του λείπει το μπάσκετ τόνισε ο Ρέι Άλεν σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο 40χρονος πλέον σούτινγκ γκαρντ που την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός παρκέ, δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο επιστροφής του εάν του παρουσιαστεί μια καλή πρόταση.
«Δεν έχω πει κάτι για το μέλλον μου και δεν πρόκειται να πω ότι επίσημα αποσύρομαι, γιατί αν προκύψει κάτι καλό, από πλευράς συμβολαίου και αγωνιστικής κατάστασης, θέλω να μπορώ να το εξετάσω σοβαρά. Δεν θέλω να γίνω ο παίκτης που λέει ότι σταματά και μετά επιστρέφει», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Δεν μου έλειψε το μπάσκετ. Αυτό που κατάλαβα είναι πόσο μου είχε λείψει να είμαι με τα παιδιά μου στο σπίτι μου. Ίσως να μου έλειψαν λίγο οι τελικοί. Όταν παρακολουθούσα τους αγώνες μπορεί να ήταν η μόνη φορά που ένιωσα πως έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.