Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό ο Μάρκος Παγδατής, στο διεθνές τουρνουά της Ατλάντα. Ο Κύπριος τενίστας κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό της διοργάνωσης, αλλά εκεί γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-3 από τον Αμερικανό Τζον Αϊσνερ, ο οποίος ήταν και επικεφαλής του ταμπλό (ο Παγδατής ήταν το Νο5). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Κύπριος πρωταθλητής έδειξε σε καλή κατάσταση, καθώς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο τελευταίο γκραν σλαμ της χρονιάς, το US Open.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας
Χαμός στο Παρίσι, καθώς ξέσπασαν άγρια επεισόδια και υπήρξαν συλλήψεις από τις αστυνομικές δυνάμεις σε οπαδούς της Σενεγάλης, που πανηγύριζαν τη νίκη της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.