Στον Σπανούλη το βραβείο του πιο δημοφιλούς παίκτη της Α1
Ο Βασίλης Σπανούλης με 1.722 ψήφους αναδείχθηκε ο «Πιο Δημοφιλής Παίκτης» της Α1 ανδρών για την σεζόν 2014-15. Τον αρχηγό του Ολυμπιακού επέλεξαν με την ψήφο τους οι φίλαθλοι, καθώς στην ψηφοφορία για τη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν αποκλειστικά φίλαθλοι. Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία πήραν μέρος συνολικά 5.700 χρήστες του διαδικτύου.
Ο Βασίλης Σπανούλης με 1.722 ψήφους αναδείχθηκε ο «Πιο Δημοφιλής Παίκτης» της Α1 ανδρών για την σεζόν 2014-15.
Τον αρχηγό του Ολυμπιακού επέλεξαν με την ψήφο τους οι φίλαθλοι, καθώς στην ψηφοφορία για τη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν αποκλειστικά φίλαθλοι.
Συγκεκριμένα, στην ψηφοφορία πήραν μέρος συνολικά 5.700 χρήστες του διαδικτύου.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Σπανούλης σκόραρε περισσότερο από τις προηγούμενες τέσσερις περιόδους έχοντας μάλιστα καλύτερο ποσοστό ευστοχίας τόσο στα δίποντα όσο και στα τρίποντα.
Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση του στις ασίστ και είχε τον καλύτερο αριθμό ranking σε μέσο όρο με 13,42 ανά αγώνα, που είναι μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους της προηγούμενης τετραετίας.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Ελλάδα – Γερμανία. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Γερμανία για τα προκριματικά του Euro U21. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι «μάχες» που ακολουθούν είναι πολλές και ο Μπαρτζώκας κέρδισε χθες πολλά με την επιλογή του Χολ στην δωδεκάδα των πρωταθλητών, αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Λαρεντζάκη