Επίσημα παίκτης της Γουότφορντ θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει το μεγάλο βήμα της Premier League για τον νεοφώτιστο αγγλικό σύλλογο. Μάλιστα η μεταγραφή θα κοστίσει στη Γουότφορντ 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα μισό εκατομμύριο άμα επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.
Επίσημα παίκτης της Γουότφορντ θα είναι ο Χοσέ Χολέμπας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να κάνει το μεγάλο βήμα της Premier League για τον νεοφώτιστο αγγλικό σύλλογο.
Μάλιστα η μεταγραφή θα κοστίσει στη Γουότφορντ 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμα μισό εκατομμύριο άμα επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.
Ο Χολέμπας είχε πέρσι με τη Ρόμα 24 συμμετοχές έχοντας βρει δίχτυα και μια φορά.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.