Ο Δέλλας άφησε ερωτήματα για την παραμονή του στην ΑΕΚ
Αινιγματικός για το μέλλον του στην ΑΕΚ παρουσιάστης ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα (1-1). Ο «Κολοσσός» ερωτήθηκε αν υπάρχει κάτι σίγουρο όσον αφορά στην παραμονή του και απάντησε «όχι, δεν υπάρχει».
Αινιγματικός για το μέλλον του στην ΑΕΚ παρουσιάστης ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα (1-1). Ο «Κολοσσός» ερωτήθηκε αν υπάρχει κάτι σίγουρο όσον αφορά στην παραμονή του και απάντησε «όχι, δεν υπάρχει».
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της «Ενωσης»:
«Έχω πολλά στο μυαλό μου που θέλω να πω. Για το ματς, είχαμε μια καλή ομάδα απέναντί μας. Σήμερα είχαμε διάθεση, κάναμε φάσεις να τελειώσουμε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι. Δώσαμε ένα φτηνό γκολ όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πάλι κάποιες φάσεις, δεν ήρθε το γκολ και μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ίσως μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το ζητούμενο βέβαια ήταν να τελειώσουμε σήμερα και μαθηματικά την πρωτιά όπως κι έγινε.
Δεν ήρθε εύκολα η πρωτιά. Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδωσαν τα πάντα στα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό που έγινε φέτος. Ήθελε προσπάθεια, πάθος. Για μας ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό. Τερματίσαμε αήττητοι στην κανονική διάρκεια. Πήραμε τη διαφορά. Στα πλέι-οφ δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πήραμε όμως τους βαθμούς που θέλαμε και φέραμε την ομάδα πρώτοι και στα πλέι-οφ.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που ήμασταν δυο χρόνια τώρα. Στον Μπορμπόκη, τον Μπουρουτζίκα, τον Βούλγαρη, τον Καμπόλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Στον κ. Μπάγεβιτς για τη συνεργασία μας και τη στήριξή του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο φυσικά που ήταν δίπλα μας. Κάποιες στιγμές τον απογοητεύσαμε, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο χαρές. Τις μεγάλες ομάδες της κάνει ο κόσμος της. Κλείνει την Τετάρτη αυτός ο κύκλος, ο κύκλος του τούνελ και ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ.
Μία διαφορετική ΑΕΚ, πιστεύω, που θα δει το μέλλον τελείως διαφορετικά. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο (σ.σ. Γεωργέα). Αυτά τα δύο χρόνια βοήθησε πάρα πολύ. Είναι μία από τις σημαίες αυτής της ομάδας. Νίκο σε ευχαριστώ γι’ αυτά τα δύο χρόνια».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο