Η ΔΕΗ προχώρησε σήμερα, Τετάρτη στη χορήγηση διπλών διευκρινίσεων αναφορικά με τη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων της, αλλά και τη χρηματοδότηση της επένδυση στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τοποθέτηση των ταμειακών διαθεσίμων της ΔΕΗ γίνεται μέσω ελληνικών εμπορικών τραπεζών και με βάση τις ανταγωνιστικότερες προσφορές, τη διασπορά του κινδύνου και λαμβάνοντας υπόψη τις ταμειακές ροές για την απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας.
Η ΔΕΗ προχώρησε σήμερα, Τετάρτη στη χορήγηση διπλών διευκρινίσεων αναφορικά με τη διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων της, αλλά και τη χρηματοδότηση της επένδυση στην Πτολεμαΐδα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τοποθέτηση των ταμειακών διαθεσίμων της ΔΕΗ γίνεται μέσω ελληνικών εμπορικών τραπεζών και με βάση τις ανταγωνιστικότερες προσφορές, τη διασπορά του κινδύνου και λαμβάνοντας υπόψη τις ταμειακές ροές για την απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρείας.
Η ΔΕΗ διευκρινίζει, επίσης, ότι είναι ανακριβείς οι αναφορές που υποστηρίζουν πως η επιχείρηση καλείται μέχρι τέλος Μαΐου, δηλαδή εντός της εβδομάδας να καταβάλει την προκαταβολή ύψους 200 εκατ. ευρώ για την επένδυση της Πτολεμαΐδας, με κίνδυνο εάν δεν καταβληθούν τα χρήματα να διαλυθεί η σύμβαση.
«Η σύμβαση για την κατασκευή της μονάδας Πτολεμαΐδα V προβλέπει ότι η προκαταβολή των 200 εκατ. ευρώ θα πρέπει να καταβληθεί εντός 10 εργασίμων ημερών από την έκδοση της οικοδομικής αδείας, η οποία αναμένεται να εκδοθεί το αμέσως προσεχές διάστημα από τον δήμο Εορδαίας. Σε κάθε περίπτωση το ποσό της προκαταβολής είναι απόλυτα διασφαλισμένο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας