Ο ΠΑΟΚ… πέταξε την ευκαιρία Χ-αρίζοντας βαθμό στον Αστέρα
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Οι Αρκάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83', ενώ ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια είχε τρία δοκάρια, αλλά κυρίως πολλές... πεταμένες ευκαιρίες για γκολ. Έξω φρενών ο Ιβάν Σαββίδης.
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0).
Οι Αρκάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φερνάντες με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83′, ενώ ο ΠΑΟΚ που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια είχε τρία δοκάρια, αλλά κυρίως πολλές… πεταμένες ευκαιρίες για γκολ.
Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη σημαντική ευκαιρία να απειλήσει, αλλά το σουτ του Μακ «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου στο 5ο λεπτό.
Ο Αστέρας προσπάθησε να «απαντήσει» στο 13΄, αλλά η κεφαλιά του Μπαράλες πέρασε άουτ, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχασαν νέα σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 26΄, όταν ο Μακ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, ωστόσο το σουτ του έφυγε λίγο άουτ.
Στο 34΄ το σουτ του Κάτσε έφυγε λίγο άουτ, ενώ στη συνέχεια οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τα σουτ του Μπαράλες (37΄) και του Μάσα (40΄) δεν βρήκαν στόχο.
Στο 51΄ το μακρινό σουτ του Λούι έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαράλες έξω από την περιοχή στο 60΄.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 65΄ ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά από τη σέντρα του Κάτσε, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και στη συνέχεια αυτή έφυγε άουτ.
Στο 70΄ οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλο δοκάρι, καθώς ο Μακ έβγαλε τη σέντρα ο Κουλούρης και έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου και έφυγε άουτ. Στο 83΄ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία, καθώς ο νεοεισελθών Νίκο Φερνάντες πήρε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Αστέρα Τρίπολης με δέκα παίκτες.
Στο 85΄ ο Πόζογλου έκλεψε την μπάλα από τον Γκοϊάν και έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο υπόλοιπο του αγώνα ο Αστέρας διατήρησε ανέπαφη την εστία του και πήρε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στα πλέι οφ.
* Στη διάρκεια του ημιχρόνου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε τον Λίνο για την προσφορά του στην ομάδα.
* Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Γεωργιάδης άργησε να πάει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενώ και οι παίκτες δεν έφυγαν από τα αποδυτήρια, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για «έφοδο» από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος πήγε να ταρακουνήσει τους παίκτες εν όψει των δύο κρίσιμων αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό του αγώνα και είχε μικρής διάρκειας συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας