Ηττήθηκε η Αλ Χιλάλ του Γιώργου Δώνη στην Τεχεράνη από την Περσέπολις με 1-0 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League της Ασίας. Η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, μπροστά σε 100.000 οπαδούς της Περσέπολις στο στάδιο «Αζάντι», και χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής, αλλά τελικά ηττήθηκε με αυτογκόλ του Βραζιλιάνου αμυντικού της, Ντιγκάο, στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο Ριάντ.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Εσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «αετοί της Λισαβόνας» προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League, χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα Τρούμπιν στο 90+8'.