Για πρώτη φορά στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Οντεγκάαρντ
Ο νεαρός Νορβηγός, Μάρτον Οντεγκάαρντ, συμπεριελήφθη για πρώτη φορά από τον Κάρλο Αντσελότι στην αποστολή της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα, εν όψει της αναμέτρησης με την Αλμερία για την Primera Division. Υπενθυμίζεται, ότι ο 16χρονος άσος, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους «μερένχες» και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν στην «καστίγια», την ομάδα νέων του συλλόγου, είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του νορβηγικού ποδοσφαίρου και υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο νεαρός Νορβηγός, Μάρτον Οντεγκάαρντ, συμπεριελήφθη για πρώτη φορά από τον Κάρλο Αντσελότι στην αποστολή της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα, εν όψει της αναμέτρησης με την Αλμερία για την Primera Division.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 16χρονος άσος, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τους «μερένχες» και αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν στην «καστίγια», την ομάδα νέων του συλλόγου, είναι το νέο μεγάλο ταλέντο του νορβηγικού ποδοσφαίρου και υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Οντεγκάαρντ ανήκε στην Στρόμσγκοντσετ και με την συμμετοχή του στο ματς της εθνικής Νορβηγίας εναντίον της Βουλγαρίας, σε ηλικία μόλις 15 ετών και 300 ημερών, πήρε το ρεκόρ από τον Ισλανδό Σίγκουρντουρ Γιόνσον, που όταν αγωνίστηκε (1983) ήταν 16 ετών και 251 ημερών.
«Κάλεσα για τον αυριανό αγώνα, τρεις νεαρούς: Τον Οντεγκάαρντ, τον Μαγιοράλ και τον Ντιέγκο Γιορέντε. Δύο απ΄αυτούς θα είναι στον πάγκο και μπορεί να έχουν την ευκαιρία ν΄αγωνισθούν», δήλωσε σχετικά ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ.
Οσον αφορά στον ημιτελικό του Champions League με την Γιουβέντους, ο Αντσελότι περιμένει την αποθεραπεία των Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά, εκτιμώντας οτι ο Ουαλός θα αρχίσει να προπονείται από την Πέμπτη και ο Γάλλος από την ερχόμενη Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442