Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς… πλέι οφ! Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες και η σειρά των αγώνων αρχίζει με δύο αναμετρήσεις στην έδρα της ομαδας που ηταν υψηλότερα στην καταταξη της κανονικής περιόδου. Ακολουθούν δύο αγώνες στο γήπεδο της άλλης ομάδας κι εφ΄όσον δεν έχει κριθεί η πρόκριση, η σειρά μεταφέρεται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων
Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο ΝΒΑ και πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς… πλέι οφ! Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες και η σειρά των αγώνων αρχίζει με δύο αναμετρήσεις στην έδρα της ομαδας που ηταν υψηλότερα στην καταταξη της κανονικής περιόδου. Ακολουθούν δύο αγώνες στο γήπεδο της άλλης ομάδας κι εφ΄όσον δεν έχει κριθεί η πρόκριση, η σειρά μεταφέρεται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.