Χαλκιδική: Συνελήφθη 20χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο
Αδέσποτο σκύλο κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένας 20χρονος στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Ο νεαρός κτηνοτρόφος συνελήφθη και σύμφωνα με την Αστυνομία κατείχε παράνομα την καραμπίνα.
Αδέσποτο σκύλο κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγητική καραμπίνα ένας 20χρονος στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Ακτή Καλογριάς.
Πρόκειται για κτηνοτρόφο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατείχε παράνομα την καραμπίνα, η οποία και κατασχέθηκε.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο συλληφθείς, που οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πολυγύρου, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το άτυχο τετράποδο αποτελούσε απειλή για το κοπάδι του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας