Ο Γιώργος Παράσχος θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Χριστόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Πλατανιά. Ο πολύπειρος τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της χανιώτικης ΠΑΕ, παρακολούθησε τον απογευματινό αγώνα της ομάδας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με το σύλλογο. Ο πρώην προπονητής του Ατρομήτου (από τον οποίο αποχώρησε στις αρχές της τρέχουσας σεζόν) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πλατανιά την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (όπου έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν), για την εξ αναβολής 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μέσα από μια σκληρή ανακοίνωση, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σενεγάλης (FSF) περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πριν από τον τελικό της Κυριακής στο Ραμπάτ.