Εστω και αν είχε το μυαλό της στην επερχόμενη ρεβάνς του Champions League με τη Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους συνέχισε την προέλασή της προς τον τίτλο στο Campionato, νικώντας 1-0 την Παλέρμο στη Σικελία, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει βαθμολογική ανάσα και συμβιβάστηκε στην ισοπαλία, 1-1, με την Εμπολι.
Εστω και αν είχε το μυαλό της στην επερχόμενη ρεβάνς του Champions League με τη Ντόρτμουντ, η Γιουβέντους συνέχισε την προέλασή της προς τον τίτλο στο Campionato, νικώντας 1-0 την Παλέρμο στη Σικελία, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής.
«Χρυσός» σκόρερ για τη «γηραιά κυρία» ήταν ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος αντικατέστησε στο 60′ τον Γιορέντε και δέκα λεπτά αργότερα σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Η Κάλιαρι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει βαθμολογική ανάσα και συμβιβάστηκε στην ισοπαλία, 1-1, με την Εμπολι.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 20΄ ο Ζοάο Πέδρο Γκαλβάο, αλλά στο τέλος και συγκεκριμένα στο 90΄ ο Ματίας Βεσίνο κατάφερε να «κλέψει» τον ένα βαθμό για την ομάδα του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο