«Άδικη η απόφαση» και… Λατινικά από τον Παναθηναϊκό
Με μια λιτή ανακοίνωση υποδέχθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν, την απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης η διοργανώτρια αρχή επέβαλε στους «πράσινους» αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο για τα έκτροπα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
Με μια λιτή ανακοίνωση υποδέχθηκε, τουλάχιστον προς το παρόν, την απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός.
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Πέμπτης η διοργανώτρια αρχή επέβαλε στους «πράσινους» αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 100.000 ευρώ πρόστιμο για τα έκτροπα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.
«Η σημερινή απόφαση μας θλίβει και είναι άδικη. Per aspera ad astra (σ.σ Μέσα από τις δυσκολίες θα φθάσουμε στα αστέρια)» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.